Parades al carrer

Salvador Villa | 2013-06-05


El ressò encara continua
Les ganes de donar suport a projectes com el OMPLIM ENTRE TOTS EL REBOST DE CÁRITAS..., es varen manifestar en las parades instal•lades al carrer, allà aprofitant el moviment d’anar a comprar un dissabte al matí, la gent aprofitava l’immediatesa, encara que després anessin a la festa allà a la Plaça de Can Fabra.
A la parada de Joan Torras amb carrer Gran, els 4 adults. i els 5 joves, varem constatar com la Solidaritat es feia palesa, i manifestava la seva grandesa, en aportacions des d’un simple paquet de pasta, fins a carros de la compra plens.

També els joves de la parada, es varen fer notar, i amb el suport de la botiga propera, es va connectar un cable, i posar en marxa un equip de música, i l’ambient de festa complementava i animava als vianants i així agrair el suport que es rebia amb les aportacions.

Balls animant l’ambient, guitarra i cants, omplien aquell punt concret i un altre a 100 metres al front d’un súper, tot una moguda.

QUANTA ALEGRIA, PER LA FEINA BEN FETA

Les parades, tenen molt de contingut , i omplen dues vessants: la recollida d’aliments, i la sensibilització, vers el problema de cobrir les necessitats mínimes. MENJAR, que ajuda a pal•liar part de la gran problemàtica, manifestada en la pobresa, dintre de la crisi que no disminueix.

Les parades varen neixen ara farà més de quatre anys, teníem entre nosaltres el malaurat Joan Anton que hi va posar las ganes, i tot el grup Les Formigues, el va seguir i LA FEINA I ELS RESULTATS MOSTREN QUE VALIA LA PENA. GRÁCIES

Comentari nou