Així ho vam viure: Explica'ns la teva experiència!

John

Smithc122 | 2016-07-28

Very good blog post.Really thank you! Fantastic. egfgfcabdkgeceab

CAMARES FRIGORIFIQUES . MERCAT ODEON

Salvador Villa | 2013-07-18

La logistica del dia 25 de maig, ens va fer preveure, de com guardariem menjar fresc, en el cas que les neveres del rebost no fosin suficients.
TAMBÈ LA SOLIDARITAT VA ARRIBAR FINS EL MERCAT ODEON, I ALGUNES PARADES VAREN FER LLOC PER GUARDAR ALIMENTS FRESCOS, I DEIXARLOS DE RESERVA, FINS QUE EL REBOST ELS DEMANES.
El passat dilluns, dia 15 de juliol varem buidar l'ùltima reserva, i el mateix dilluns, es va repartir. En total es varen guardar mès de 1000 kg.
AGRAIM AL MERCAT ODEON EN GENERAL PER LA SEVA COL.LABORACIÒ, en quant a la donaciò puntual del día 25/05 i la recollida oberta de aliments previa. EN PARTICULAR A LAS PARADES :
Cansaladaria Aviram SOLANES. i Fruites i verdures DIS-FRUTA de Lucia.

Lo important a part del fet de obrir les camares frigorifiques i guardar el menjar fresc, es la disposició, tot dient : PODEU COMPTAR AMB NOSALTRES POR PROPERES OCASIONS !!

Moltes GRÀCIES

Entre tots hem omplert el Rebost!!

Justo Sampayo, president AMPA escola Arrels | 2013-07-09

Moltes felicitats per l’èxit.

Salutacions cordials,

Entre tots hem omplert el Rebost!!

Pau Vinyes i Roig | 2013-07-09

Una gegantina mostra de solidaritat i de voluntariat andreuenc!!!

Felicitat sper la feina ben feta.

Entre tots hem omplert el Rebost!!

Robert Fabregat i Fuentes | 2013-07-09

L'aplaudiment us el mereixeu les persones que lidereu iniciatives com aquesta. Gràcies a gent com vosaltres el món és una mica millor o, si més no, una mica menys dolent.
Seguiu lluitant per canviar les coses i per fer una societat més justa. Pel que us calgui i quan us calgui, a nosaltres ens hi trobareu sempre.
Moltes felicitats,

Entre tots hem omplert el Rebost!!

Jaume Fabró. Director de Primària FEDAC Sant Andreu | 2013-07-09

Moltes gràcies a vosaltres per aconseguir mobilitzar tot un barri i fer visible la Ciutadania real.
El desig més gran seria que tots aquests esforços fossin innecessaris ja que voldria dir que ja no existeix la necessiat.

En nom de tota la Comunitat educativa de FEDAC Sant Andreu, de nou gràcies, alhora que volem donar-vos l'enhorabona per l'organització !!!

Des de La Sagrera Es Mou, en relació a l'escrit del 29 de maig

Quim Terré | 2013-07-07

Un escrit esplèndid, que subscric totalment: el penjarem al nostre blog
Un honor i un plaer col.laborar amb vosaltres
Segur que ja en teniu pensada un altre. Podeu comptar amb nosaltres
Una abraçada

Parades al carrer

Salvador Villa | 2013-06-05


El ressò encara continua
Les ganes de donar suport a projectes com el OMPLIM ENTRE TOTS EL REBOST DE CÁRITAS..., es varen manifestar en las parades instal•lades al carrer, allà aprofitant el moviment d’anar a comprar un dissabte al matí, la gent aprofitava l’immediatesa, encara que després anessin a la festa allà a la Plaça de Can Fabra.
A la parada de Joan Torras amb carrer Gran, els 4 adults. i els 5 joves, varem constatar com la Solidaritat es feia palesa, i manifestava la seva grandesa, en aportacions des d’un simple paquet de pasta, fins a carros de la compra plens.

També els joves de la parada, es varen fer notar, i amb el suport de la botiga propera, es va connectar un cable, i posar en marxa un equip de música, i l’ambient de festa complementava i animava als vianants i així agrair el suport que es rebia amb les aportacions.

Balls animant l’ambient, guitarra i cants, omplien aquell punt concret i un altre a 100 metres al front d’un súper, tot una moguda.

QUANTA ALEGRIA, PER LA FEINA BEN FETA

Les parades, tenen molt de contingut , i omplen dues vessants: la recollida d’aliments, i la sensibilització, vers el problema de cobrir les necessitats mínimes. MENJAR, que ajuda a pal•liar part de la gran problemàtica, manifestada en la pobresa, dintre de la crisi que no disminueix.

Les parades varen neixen ara farà més de quatre anys, teníem entre nosaltres el malaurat Joan Anton que hi va posar las ganes, i tot el grup Les Formigues, el va seguir i LA FEINA I ELS RESULTATS MOSTREN QUE VALIA LA PENA. GRÁCIES

cartes d'agraïment a les corals que van participar a la crida del Rebost i volem fer-ho extensiu a tothom, perquè ni que sigui a la dutxa també és cantaire.

Josep i Núria | 2013-05-30

Amics i amigues cantaires,

Voldriem dir-vos que el dissabte passat dia 25 vau omplir amb escreix les nostres expectatives.

Penseu que quan es va endagar el projecte teníem dues fites:

La primera, la recollida d'aliments.
La segona, prendre consciència de la situació social en què ens trobem.

La nostra experiència del dia va ser l'aire especial que es respirava ( aire solidari, aire col·laborador, d'amistad, d' intercanvi d'experiències, digueu-li el que vulgueu)
Les 12 hores de convivència van ser planeres i disteses. En cap moment van poder ser malmeses per cap interferència negativa.

Això ens fa dir-vos gràcies a tots per la quantitat i moltes més gràcies per la qualitat que entre tots ens vàreu donar.

Que per molts actes solidaris les vostres veus arribin allà on faci falta.

De tot cor, agraïts,
Josep i Núria

PD.Hem recollit, fins ara 26 tones d'aliments.
No hem pogut mesurar les tones d'estimació, en son tantes...!!

Aportació especial.

Montse | 2013-05-30

Tinc ganes de compartir com em va emocionar una aportació que va fer una família quan va rebre el full informatiu de la campanya de recollida d'aliments. Va donar un paquet a cada un dels seus fills per a que el portessin a l'escola. Quan em va veure va pujar les espatlles i va exclamar:
- ja saps d'on venen , oi?
Resulta que és una de les famílies ateses pel rebost d'aliments.
- I Tant! I com M'alegra de veure que els aportes per a altres.
- li vaig respondre.

Volia fer-ho extenssiu a tots els qui vam participar-hi, perquè a la plaça hi havia un munt d'aliments i darrera de cada un d'ells hi ha una història, una intenció que l'enriqueixen enormement.

Ítems: 1 - 10 de 12
1 | 2 >>

Comentari nou