Objectiu        COMPLERT!!!!!
Moltes felicitats!
 

En aquests moments, ens hem fitxat com a objectiu sensibilitzar sectors que encara puguin ser refractaris al missatge social i solidari.
Així mateix, hem decidit realitzar una col·lecta extraordinària d’aliments que permeti dotar al Rebost Solidari d’Aliments de l’Arxiprestat de Sant Andreu de suficient menjar per no dependre exclusivament d’altres institucions.

El 25 de maig

Omplim els Cors de Càritas de Sant Andreu

El punt de recollida serà a Can Fabra, on al llarg de tot al dia hi haurà diferents activitats.

Es dibuixarà al terra de la plaça el logo de Càritas en una dimensió aproximada de 20 mts de costat. Amb tot el menjar que es rebi taparem el logo i quan s'hagi aconseguit ho celebrarem amb més festa.

 

 

 

Participa-hi!

 

Història del projecte

La primera trobada de la Comissió de Treball va tenir lloc el passat 28 d'octubre de 2012 als locals de la Parròquia de Sant Pacià, a Sant Andreu del Palomar, amb l'assistència d'una vintena de persones compromeses.

Regularment, els diferents integrants d'aquesta Comissió ens hem anat reunint en subcomissions per tal de preparar degudament la jornada del 25 de maig, que ha de ser la culminació d'aquest projecte en el que volem que hi participi TOTHOM.